| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Monday, March 21, 2016

Selamat hari lahir buatku

Alhamdulillah... syukur masih mampu bernafas lagi dengan izin Allah swt.. Perkara yang paling membahagiakan bangun dipagi hari lahir adalah menerima pelukan dan ciuman dari kekasih tersayang....

Bidadari ibu yang cantik manis... Suasana yang amat indah damai.. melenyapkan kesakitan hati  3 tahun lepas disaat hari kelahiranku... Kesakitan pada ku dan pada bidadari saat masih dalam kandungan..  tak mengapalah.. perkara dah lepas.. tapi sakitnya pada insan2 tersebut x mampu kulenyapkan...

Alhamdulillah... dapat luangkan masa bersama bidadari dan mak serta ayah.... bidadari orang yang paling bahagia... xlepas dri peluk ibu... ibu itu.. ibu ini... cium usahkan sekali dua... berpuluh kali... dibuatnya ibu bagai pepatung... diusung kehulu kehilir..

yelah.. lama tak jumpa ibu...

apapun ibu gembira kalau awak gembira.. kek besar ibu pun khas untuk awak.. sebba ibu tau awak suka makan kek... tahun nie belum kesempatan ibu buat kek untuk kamu..

wahhh... baik punya story... macam diari pula blog nie... well i punya suka lah... asalkan yak over... hihii..

apapun selamat hari melahirkan buat emak tersayang...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)