Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Thursday, December 18, 2014

Aku bukan tangan seni

Assalamualaikum....
Update sesekali di blog kesayangan yang dipandang sepi sahaja. emmmm tengok tajuk macam tak best saja.. macam tak menarik jer... macam tak da point jer....

Yelah.... Saja nak tulis pasal tangan senu. Anyway.. i bukan tangan seni.. emm ape tu tangan seni.. Alah.. g saja google maksud tangan seni.. tapi pemahaman saya tangan seni nie dia kreative.. apa saja yang dia nak buat jadi.. contoh kraft... gubahan bunga ke ape ker.. memasak ker... menjahit atau yang berkaitan dengannya lah...

Well saya bukanlah berseni sangat orangnya... bukan dikategorikan dalam orang yang berseni.. seni lain tahulah.. hihi....

Menjahit tak pandai.. memasak ni pun sama.. masak nie contoh macam buat kuih ker, kek ker, cookies ker.. memang fail... mengubah bunga ker.. ber kraf ker.. alahai....

tapi sebenarnya seni ni boleh dipupuk.. dengan cara menimbulkan minat dan praktis selalu.. kalau baru cuba sekali dah putus asa bila tak menjadi... emm sayalah tu... haha.... apapun kene cuba selalu barulah menjadi.. learn from mistakes.. baru ok... dan jangan berputus asa...

apapun.. marilah kita mencari sesuatu yang kita mampu dan mahir untuk lakukan,.

good luck!

*** serba tak tahu... emmm

0 comments:

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!