| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Wednesday, November 5, 2014

Syukur Alhamdulillah

Bangun pagi rasa lebih segar.. Alhamdulillah.. kesakitan dan mula kurang dan rasa macam nak semakin sembuh.... Alhamdulillah...

Mood happy....

Terime Kaceh suggest makan ubat tu... betullah.. ubat yg doktor bagi tu tak sesuai ngan kite...

Semoga boleh recover cepat lagi... Sabar menanti.....

bidadari... ibu nak sembuh dah... xdalah bidadari tengok ibu nangis2 lagi... tp best juge sebab bila ibu nangis bidadari pun datang cium ngan peluk ibu.. wah... bahgia ati ibu nak....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)