| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Monday, August 4, 2014

Raya ke lapan 2014

Alhamdulillah....
Al-fatihah buat mangsa MH17 & MH370 serta saudara islam di Palestin..

Dah raya ke lapan. Tiada banyak berbezapun.. Yang paling meriah semasa di kampung di Temerloh Pahang. Seronok.berjumpa keluarga disana dan beraya disana.

Paling gembira bidadari lah. Tak lepas2 diuli2 oleh tok2 dan wan2 serta oyang dia.. Dekat ibu dia time tido je dia nak.. Emmm

Apapun raya tahun ni tetap meriah walaupun sederhana sahaja...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)