| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Friday, July 18, 2014

Kalau dah rezeki

Alhamdulillah dah 20 Ramadhan.. Bermakna sudah 21 malam ... Salam jumaat penuh baraqah.. dan sudah masuk 10 malam terakhir bagi kita menyempurnakan ibadah... Mengejar malam lailatulqadar...

Alhamdulillah mendengar berita gembira seorang sahabat... Allah beri rezeki Anak dibulan Ramadhan.. Tenang dia menerima pemberian Allah.. Anak nya yang pertama masih kecil.. sebaya bidadari... 9 bulan lebih...

Teringat Nurse2 yang dah berusia sikit berkata.. Ambil perancang.. Nanti anak ko kecik lagi ko nak dapat lagi. Jaga kesihatan...

Emmm rezeki kan Allah yang beri.. Secara logiknya orang zaman dulu pun ada je anak setahun satu anak.. ok sahaja.. hidup walaupun tak seberapa... Cantik sihat walafiat ibunya..

Yelah mana boleh nak samakan zaman dahulu dengan sekarang. Apapun tahniah buat Wan... Moga adik Hakim happy dapat adik ....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)