| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Friday, June 27, 2014

Ramadhan Yang Dinanti

Alhamdulillah... Ramadhan semakin hampir.. Ahad ini bermulalah Ramadhan dimana semua umat Islam akan menunaikan Ibadah berpuasa... Tidak kurang juga bangsa lain yang ada juga turut berpuasa untuk merasakan bagaimakah umat Islam berpuasa.... Alhamdulillah..

Ramadhan tahun ini menjadi Ramadhan yang pastinya bermakna.. walaupun Ramadhan tahun lepas banyak menguji keimanan disaat mengandungkan bidadari tersayang.. Namun Alhamdulillah.. semuanya dijalani dengan tabah, sabar dan redha atas segala ketentuan Allah swt.. alhamdulillah... selamat juga akhirnya..

Ramadhan tahun ini diharapkan segalanya urusan dipermudahkan.. terutama urusan menunaikan ibadah, mendekatkan diri kepada Allah swt dan urusan bersama bidadari tersayang.. dan juga masa bersama keluarga tersayang. Sepertimana tahun lepas menjalani ibadah puasa bersama keluarga tersayang, mak ayah dan adik-adik.. dan tahun ini begitu juga bersama bidadari tersayang...

Persiapan raya... macam biasa.. tiada apa-apa planing... mood berhari raya bila dah tua-tua nie macam tak berasa.. mungkin lebih pada bidadari dan anak-anak buah yang disayang ... Ramai tuh.... Harap budget tahun nie cukuplah... Moga segala rezeki dicukupkan...

apapun... buat rakan--rakan.. selamat menjalani ibadah puasa.. selamat berbuka bersama insan-insan yang anda sayang...

Selamat berpuasa....

With Love bidadari ....

1 comment:

Sally Samsaiman said...

Selamat menyambut Ramadhan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)