| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Saturday, October 19, 2013

Tahap Kencing Manis, Logik?

Tahap 1: Bila anda kencing semut datang mengelilingi anda.

Tahap 2: Teruk sikit, bila nak pergi kencing semut follow anda dari belakang.

Tahap 3: Lagi teruk, Bila nak kencing semut dah tunggu siap-siap dalam bilik air.

Tahap 4: Paling teruk, anda kencing keluar semut 3-4 ekor.

Tahap 5: Seteruk-teruknya dimana anda akan kencing kawan-kawan anda!

lawak jer....

Notakaki: lepas lelah sebentar... Bidadari.comel asyik nangis & muntah. Tak sedap perut. Tak sampai hati tengok dia nangis.. Dia nangis ibu pun nangis sama.. Sabar sayang... Ibu ada.. Moga cepat sembuh.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)