| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Monday, October 21, 2013

Macam ribut.. Peluk bidadari ketat-ketat!

Cuaca diluar amat menggerunkan... Hujan selebat-lebatnya... Guruh dilangit usah nak dikata...

Cepat-cepat peluk bidadari, takut dia terperanjat. Panaskan badan dia... Seronoknye dia tido dalam pelukan ibu dia... Macam tau-tau kat luar hujan lebat...

Peluk dia ketat-ketat...

Orang kata time hujan-hujan nie elok berdoa.. Jom sama-sama berdoa... Doa apa ye???

Rahsia.... He..he...

Notakaki: Bahgia ada untuk kita sayang... Lambat atau cepat.. Yang penting kita sabar dengan dugaan dan kekurangan ini.

3 comments:

Annaz Mohd said...

sekarang nie memang musim hujan. Teringat masa kat kg dulu, bila hujan jer mesti angin kuat. Amik bantal tekup telinga sbb seram bunyi atap zink ditiup angin. Macam nak tercabut...

Ms. Anne said...

Orang yang paling tKut kalu time hujan lebat and guruh garah khalil lah... konfirm sume.suis ditutupnye pastu selubung dlm.slimut.

memmetlenggeng said...

doa yang baik-baik kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)