Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Journey To ExtraOrdinary Life

Monday, September 23, 2013

Segmen Why You Blogging?

Segment Sehari Sahaja


Assalamualaikum....
Hari ni rasa nak buat Short Segmen.. Segmen untuk suka-suka sahaja.
Kalau berminat Sila join

Tarikh: 23 September 2013 
Masa: 9.00 pagi - 12 tgh malam

Syarat Simple Sahaja:
1. Copy Banner diatas Dalam Entry dan link ke Entry Segment ini
2. Buat Entry bertajuk "Segmen Why You Blogging?"
3. Coretkan Serba sedikit dalam Entry tu Kenapa anda blogging? Dan sejak bila Anda Ber"Blog"
4: Follow Blog Anne ***
5: Tinggalkan link entry anda di komen Entry ini sahaja

Lain-Lain:
Segmen ni untuk beramah mesra dan MENCARI BLOGLIST TERBARU bagi blogger yang aktif untuk dimuat dalam blog Anne..
Ajaklah kawan-kawan join..
Simple sahaja kan???

Harap-harap ramai yang join walaupun segmen ringkas..

Kenapa Anne Ber Blogging??
Anne blogging dah lama Since study lagi.. tak bape ingat tarikhnye..
Tapi Anne berblog sebab anne suka menulis dan meluah melalui penulisan. Sebab Anne seorang pendiam dan tak banyak cakap.. Kalau STRESS... Anne akan meluah melalui tulisan.. Tak kisah dibuku ker, kertas ke.. atau blog... Dengan cara tu.. Serba sedikit release tension.. Dan berblog juga untuk isi kelapangan waktu.. dan freedom!!!!

2 comments:

Puteri Fiza said...


http://1.bp.blogspot.com/-r4z9XFxKDII/Uj-Su-e5F9I/AAAAAAAAE1Q/fV4XPIsTF2c/s320/segmen+Why+you+Blog+With+Annscape.jpg

'Segmen Why You Blogging?'

-Sebab fiza berblogging nie saje2 je. satu lagi fiza minat menulis, so dengan cara nie je la fiza buat.

-Fiza baru mula berblog nie baru je dalam bulan nie jugak. hehe

galerifiza.blogspot.com

-Done anne :) tak tau la betul ke cmnie. fiza xtau...

Annaz Mohd said...

Ala..sekejapnya..
melepas..

Theme Support

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!

Jom Klik!

Popular Posts

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)