Saturday, September 14, 2013

Segmen 1st Mama

Assalamualaikum dan selamat petang semua....

Tengah Online ke tu????
Jom sertai Segmen 1st Mama...
Kelass Gitu..

Comel Kan?
A) Mulakan dengan Letak gambar yang direka khas ini di entry anda. Copypaste jer..
B) Linkkan terus ke blog MAMA ..
C) Jangan lupa follow MAMA, semuanya seperti biasa juga...
D) Mama kata tak kisah nak buat entry atau tak... janji anda join cukup dah.. Ala.. Buat jer...
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama .. Oppsss xmain facebook dah
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen. Dekat entry yang nie.. KLIK 

Ok.... Siap Dah...
Selamat Mencuba....

8 comments:

Norhasniza Khalid said...

Terima kasih kerana sudi join segmen mama... :)

salam perkenalan dari mama

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

TelingaBulat said...

alam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini..
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

Ms. Anne said...

Salam kenal juga buat mama...

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...