Monday, November 7, 2011

Hujan Diluar sana..

Emmm tejuknyer... hujan diluar... Dah lah keseorangan di Showroom yang tercinter nie... Perrhhh ayat.. Xboleh bla... Emm makin lebat nampaknyer... Emmm lupa nak Ucap,. Selamat Menyambut HAri Raya Aidiladha... Belat2 kelantan mesti seronok ... Ye tak ye,.. incik Azmi.. partner anne yang seronok beraya kat kampung... He..he... Cik Ayu pula.. Dimana nie.. hu..hu... Temankan Cik Kak sorang2 nie....

Hri nie macam nak balik awal sikit.. Rasa macam nak celebrate birthday di Ema kat umah... Wlu selalu bertekak dengan dia.. Tapi tetap sayang dia... Adik perempuanku... Nak bagi hadiah aper ek?

Seminggu nie nak kene ulang alik dari Gemencheh ke Melaka Raya.. Biasalah mengalas serba sedikit tanggungjawab sebagai anak.. dan kakak... Alhamdulillah... semuanya dipermudahkan..

1 comment:

Kathy Tuah said...

selamat hari raya anne!! khamis ni nak ke semenanjung..kalau ada masa nnti sy pi jmpa anne ye ^^

Ramadhan 2018

Salam Ramadhan... Dah 13 hari kita mengerjakan ibadah puasa...  dah Check diri? Sama ada kita dah laksanakan Azam kita tuk puasa kali n...