Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Monday, November 7, 2011

Hujan Diluar sana..

Monday, November 07, 2011 Posted by Ann Mohamad 1 comment
Emmm tejuknyer... hujan diluar... Dah lah keseorangan di Showroom yang tercinter nie... Perrhhh ayat.. Xboleh bla... Emm makin lebat nampaknyer... Emmm lupa nak Ucap,. Selamat Menyambut HAri Raya Aidiladha... Belat2 kelantan mesti seronok ... Ye tak ye,.. incik Azmi.. partner anne yang seronok beraya kat kampung... He..he... Cik Ayu pula.. Dimana nie.. hu..hu... Temankan Cik Kak sorang2 nie....

Hri nie macam nak balik awal sikit.. Rasa macam nak celebrate birthday di Ema kat umah... Wlu selalu bertekak dengan dia.. Tapi tetap sayang dia... Adik perempuanku... Nak bagi hadiah aper ek?

Seminggu nie nak kene ulang alik dari Gemencheh ke Melaka Raya.. Biasalah mengalas serba sedikit tanggungjawab sebagai anak.. dan kakak... Alhamdulillah... semuanya dipermudahkan..

1 comments:

Kathy Tuah said...

selamat hari raya anne!! khamis ni nak ke semenanjung..kalau ada masa nnti sy pi jmpa anne ye ^^

Theme Support