Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Monday, June 20, 2011

Fenomena Hack Blog

Monday, June 20, 2011 Posted by Ann Mohamad 4 comments
Hari sabtu  kakak anne Miss Annaz ada beritahu yang blog anne disenaraikan dalam list Blog Malaysia Akan Dihack...

lis yg bawah skali tu.. salah satu blog yang aku buat untuk company lama aku.. hik..hik...

Senarai nie anne dapat dari http://www.budakbotak.com
nie link yang kakak anne beri pada Anne

Tak fahamla...
Semua nie betul-betul atau sekadar propaganda yang nak membuatkan para pemilik blog menjadi takut, gerun akan blog mereka akan di "hack" oleh individu tertentu atau yang sekarang nie kecoh oleh "Anonymous"

Banyak sangat senarai blog yang nak dihack...
Kenapa yer? Apa tujuan mereka? 

Daripada nak Hack blog orang lain... Gi la buat kerja amal ker.. apa ker..
Takder kerja lain nak buat.. Lainlah blog Saya blog Popular...
"Blog Saya Bukan Blog Popular"

So Hentikan Permainan Nie Yer..
Terima Kasih...

4 comments:

ken said...

hack blog bazir masa saja kan? tak ada information sulit pun :P

Cik Ezy said...

kalo paswed pjg jgn risau la..
mmg ssh nk kene hack..
=)

Atika Farha ;D said...

mana tau semua ni? drama je lbh kot? takde bukti apa2

Ms. Ann said...

memang membazirkan masa bukan ada yang privasi pun....

Theme Support