Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Nak Join Klik SINI

Berikut adalah Blog yang Anne suka masuk bila ada waktu kelapangan dan apabila dia update entry dia yang menarik minat Anne untuk pergi...



Pertama... Dah tentulah Abang Ben kita.. Memang akan masuk dalam blog dia bila ada update terbaru tentang perihal kehidupan seharian dia, tentang tips-tips yang menarik dan berguna dan juga Segmen-segmen yang membantu Para blogger lain untuk terus maju kedepan.. Tq Abang Ben...



Anne suka blog Aried.. Sebab banyak Traffic Anne datang dari link dia.. Dan Anne selalu masuk Web dia dan lihat Entry Aried. Walaupun Entry Aried lebih kepada Tip2 blogging dan juga lebih pada SEO tapi Anne tetap suka masuk.. Dan tips2 dia amat berguna untuk Anne.. Anne blajar guna Alexa pun dari Aried la.. Thanks Aried...



Anne pun suka masuk Blog Abang Zam nie.. Blog dia sempoi jer... Ayat dia kadang2 memang pedas gila.. Dah nama pun tagline dia "Belog Sindir Sukati Tak Pikir Orang" Pedas-pedas ada jugak makner tersembunyi dibalik setiap entry yang dihantar oleh Abang Zam nie.. Pedas Yang amat.. Ayat sindir2.. Tapi Anne Suka blog dia.. Sebab tu masuk bloglist.. He..He....


Ha.. ha.. Nie blog rakan seperjuangan Anne masa kat Uitm.. Emmm.. Dia friendly.. Walaupun dia baru lagi berkecimpung dalam dunia blogger nie.. Tapi dia lagi Advance dari Anne yang dah lama blogging nie... Cayalah Kathy.. Entry dia pun..  best.. tak jemu... Macam2 ada.. Jomla masuk blog dia.. Nak belajar masak? Kat blog dia banyak resepi jugak.. Tak caya gi Blog dia.. Siyesly


Yang last.. Anne suka Blog Telor.. Walaupun Pemilik sebenar Blog Telah kembali kerahmatullah.. Tapi Belog nya tetap diupdate.. Kenapa? Sebab banyak gambar2 pelik yang tak pernah Anne lihat dalam blog Telor.. Dan entry bergambar nie memang menarik perhatian pembaca.. Kalau banyak tulisan jer.. Memang susah.. Tapi kalau tulisan jer pun asalkan kene dengan gaya yang menarik..
Al-Fatihah Buat pemilik Belog..

ps> maaf andai ada yang tak tersenari.... Ada banyak.. kalau ikut nak letak semua yang anne suka.. tapi quota 5 jer..

10 comments:

SoLy SoLicious said...

salam ziarah dr segmen abg ben :)

umie said...

nk tinggal jejak kat sini eak..
http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/06/5-blog-pilihan-hati.html

Nadya O'Conner said...

no 27 terjah dari blog MTT & BA..:)

Blog Nad Ni..:)

Kathy Tuah said...

tq anne!! rasa nak nanges dah ni :')

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

mizzkechique said...

datang singgah sini lak... =)

salam kenal..

Miss Ran said...

alfatihah utk arwah

emmajean said...

tq singgah!!! follow my blog and comment ya!! hehehe

http://emmaeema.blogspot.com/

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben nak usha blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah sini...

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh leee singgah :)

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...