Tuesday, May 31, 2011

Reception!!! Emmm Menarik nie

Kerja yang agak2 menarik nie jadi RECEPTIONIST...@ PENYAMBUT TETAMU  lah kiranyer...
Best aper.... Nak jadi Reception Boleh...

Jadi reception nie... boleh "menggedik".. tolonglah... kami tak gediks tau... He..he... Ala bukan menggedik... boleh jumpa macam2 orang... Of coz lah orang jumpa kite dulu...Barulah jumpa mereke2 yang lain...Emm... Jumpa mat2 hensem... jumpa despacth2... Pastu kene ngorat... Pas tu tukar2 no phone...wah.. best..best...
Nak...nak...nak...  (biasa reception nie cantik2.. pandai cakap... good looking... emmm) Sebab tu kene ngoratla...

Jadi reception.. kerja tak presure... pakaian pun pakai cantik2... suke..suka... hari2 boleh melawa... Boleh bual2.. boleh main FB, boleh chating, boleh men SMS... emm... senang bangat sih!!!!

Jawab call... macam2 call boleh jawab.. Call pasal kerja... Call nak tanya itu,,,.. tanya ini... Tanya yang tak sepatutnya pun ader.... Hik..hik.. dugaan sebagai recept..

Ha..ha...ha..... Best! Best! Best! Agak2 layak tak jadi reception ek?

Apa-apa kerja tetap best.. Janji HALAL...

entri lawak2.. tapi sebenarnya profesion reception.. bagus juga... dan mereka membawa imej syarikat... 

ps: hari2 jadi recep dekat showroom nie... hu..hu... dah biasa dah.. walaupun bukan kerja sebenar gue....hik..hik...

1 comment:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pernah mintak dan ada dapat..tapi shif..huhu..reject sebab shif ni malam tu yang tak nak..

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...