Thursday, April 28, 2011

Celcom Bina Pemancar? Bagus!

Tadi pergi beli Metro dekat 7e... Terbaca satu berita yang Celcom Nak Bina Pemancar Dekat Sri Dangi..

Sapalah yang bertuah tu agaknyer... Masih dipikiran nie.... Baguslah nak buat... Sebab memang keperluan yang amat... Dah lah Talian Tetap takda.,... Line Telekomunikasi pun tak dapat... Memang susah yang amat... Nak buat call kena naik atas bukit... Mengah tuh......

Memang susah yang amat.. Pernah juga mohon dekat Celcom... Tapi Almaklumlah.. Sifat Iri hati segelintir masyarakat.. yang tak boleh tengok kelebihan orang lain... Kira mereka nak potong line lah... Tapi tak kisahlah.. kicik punya hal....

Harap-harap penantian kami untuk memiliki talian atau jaringan telekomunikasi yang selama-lama ini diidamkan akan tercapai jua....Memang amat perlu sangat-sangat... Nak berhubung kena keluar cari line telefon.. Bayangkan jika waktu kecemasan.... Amatlah payah....

Kampung langkap tu pun lagi maju... Hu..hu....
Cepat-cepat bina.... cepat2 kami dapat kemudahan telefon.. Biarpun tak masuk talian telekom pun tak perlah.. Janji talian telefon bimbit ader.. Dah memadai

1 comment:

Miss Annaz said...

harap2 disegerakan benda nie..
senang nk telefon family..nk tanya khabar org kampung...
nie mcm org zaman dolu2..apa pun tarak...

terdedah dgn dunia IT jauh skali.
klu yg moden skit pun, mana2 anak kampung yg dh berhijrah..celik skit ttg IT..
yang masih terperap kat sana, kesian dorang.

bukan apa, takut bila ada apa2 perkara emergency, ssh nk berhubung...
Tq, Celcom..

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...