Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Tuesday, August 17, 2010

Hari-hari yang entah aper2

Tuesday, August 17, 2010 Posted by Ann Mohamad 12 comments
Maaf kalau masuk blog saya yang tiada seri...
Saya dah lama tak update blog...
Tapi tiada idea.. dan amatlah ketandusan idea..
Dengan mood yang berubah2
Dengan hati yang bercelaru...

Aisehhh.... Kenapalah hidup nie kusut sangat
Kenapalah penuh dengan ketensionan
Kenapalah bahgia tu datang seketika?
Kenapalah hidup nie ader bengkang bengkok..
Kenapa itu? Kenapa ini? Kenapa? Kenapa?
Aisehhh....
(Dah nama hidup... Kalau tak.. nanti jadi cam tunggul...Ha..ha..)

Maaflah saya agak keemosian yang tidak dapat dikawal..
Bulan puasa memang penuh dengan cabaran
Menduga tahap keimanan aku dan tahap kesabaran aku
Insyaallah... Harap semuanya akan segera berlalu
dan aku boleh kembali normal

Hari2 yang berlalu entah aper2 entah...
Rasa sunyi sangat2..
Kenapalah xder seseorang yang amat rapat dekat sisi saya..
huh..huh..
NO KOMEN.. NO ANSWER..

Selamat menunaikan ibadah puasa untuk rakan2 blogger yang sudi baca dan singgah blog saya. Moga anda ceria-ceria selalu dan bergembira...


12 comments:

nabilah_2908 said...

moga tabah menjalani hari2 yg mendatang.. ;)

langit itu tidak selalunya gelap...bersabar lah.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MISS RED SAKIT

sI tEDI said...

sabar .
ujian dalam bulan ramadhan

Ms. Ann said...

@nabilah_2908

yer nabilah.. langit memng tidak selalunya gelap.. tapi mendung sentiasa berarak

Miss Annaz said...

mungkin ada hikmah di sebalik semua ini..
berdoa & bermohon kpd Tuhan agar diberi petunjuk...

Ms. Ann said...

@Miss Annaz

insyaallah..
berkat ramadhan

puteri cahaya. said...

allu... pu3 da follow sini... follow back k.. ade 4 blog :)

Ogy said...

blog ni suweet lah..teruskan usaha berblog ya :)

mifh @ Hadi said...

salam ramadhan..:) bykkn bsabar k,orang yang bsabar akan selalu mendapat kemenangan..

Ms. Ann said...

@puteri cahaya.

thanks putri.. anne follow jugak yer

Ms. Ann said...

@Ogy

terima kasih ogy... blog kamu juga

Ms. Ann said...

@mifh @ Hadi


hadi.. insyaallah..

Anonymous said...

Salam...
Usah selalu mengeluh dalam hidup ini..
Bersyukur dan memohon pada NYA sentiasa..
Datang masalah pada NYA yang pertama kita rujuk..
bukan manusia..fikirkan...

Theme Support