Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Saturday, June 5, 2010

Aku Punya Suke Nak Letak Aper

Saturday, June 05, 2010 Posted by Ann Mohamad 2 comments
Hu..hu... Entry entah aper2... Maaflah tajuk jer cam tu... tp memang betul aper... kik..kik..kik..
My blog is my blog... My entry is my entry (Cam kasar jer bunyinyer) ... Taklah blog saya.. saya ader hak nak tulis aper saya sukerlah... Awak tak suke takper... tapi xkan sumer nyer tak suker kut...



Tapi ader soranglah yang alert ngan aper yang saya post... tu yang nak kene cover tu... Xnak exposed name dia kat sini... hik..hik..hik.. Jangan mare...Tapi diapun dah lebih popular dari sifu dia nie... (gelak besar2)



Sempat selak2 metro online .. cerita panas jugak. Jual tubuh demi kekasih Arab.. Nak jumpa kekasih yang berjanji nak berkahwin, sanggup jual tubuh untuk dapatkan pembiayaan ke sana. Nauzubillah hi minzalik... Cinta itu memang buta.. sanggup begadai semua demi mendapatkan kekasih.. Tapi kita dah diberikan pancaindera (mata) oleh Allah s.w.t, janganlah kita turut sama buta... Panahan Cinta Pak Arab.. Akhirnya segalanya musnah. Kepada mangsa... jadikan suatu pengajaran atas segala kesilapan.. Niat anda tampil kedepan memang dihargai. jadikan kesilapan dahulu sebagai satu landasan kukuh untuk menjadi yg lebih baik. http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Jualtubuhdemikekasih/Article



Emm satu lagi berita mengenai pakcik-pakcik teksi nie.. aper kes nie... Kalau dah jenayah ader sahaja kat mana-mana. Mengumpan kebaikan pada mangsa untuk tujuan kepuasan nafsu sendiri.. Nak cari rezeki biarlah halal.. nie ader tujuan lain yang tak sepatutnya... ish..ish... Ader jugak dengar khabar salah satu teksi kat masjid tanah nie pun sama gak...
http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Umpankaraoke/Article



Menurut kenalan ada sorang drebar teksi nie ada yang ajak untuk lakukan perbuatan tak senonoh dengan penumpang dia.. Sejauh mana kebenaran tak tahulah.... Katanya diceritakan oleh mangsa yg pernah naik teksi orang tu.. Takut jugak coz saya pun naik teksi gak.. Tapi takat nie takderlah perkara yg tak diingini..



Nie jer yg nak update... Just ceriakan blog nie jer... kik..kik...kik..
Sambil menikmati kemeriahan aktiviti kapal layar kat Pengkalan Balak nie... Jom Pi Pantai Pengkalan Balak

2 comments:

AyuE said...

dunia skrg...mcm2..haishsss

Raybond said...

cinta itu tak buta.. hati dia jew buta.. =p

naek teksi tu elok2.. lebeyh baek naek berdua.. jgn sowg2...

Theme Support