| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Friday, December 31, 2010

Wedding Reception

Lama anne menyepi kini kembali semula...
Hari tu berlasungnya Majlis Perkahwinan Abang Tersayang ...
Dekat sini nak share sedikit...

Ahli Keluarga Anne yang hadir semasa Persandingan Di Batu Phat Rumah Pengantin Perempuan



Pasangan Bahgia
Muhamad Noor & Anis Asila


Gambar Keluarga Pengantin Perempuan

Semoga.. Kedua Mereka Bahgia..
Sekian...

Wednesday, December 1, 2010

Happy Days

emmm... Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Lama dah tak tulis blog... Emmm sian dia...
Welll nak share sedikit dengan pembaca semua..

Happy hari nie coz.. dah lulus test jpj.. emmm Alhamdulillah... Tak wisau lagi dah... Takut gak pagi tadi coz jadi orang pertama gi test.. Tapi sesi 2 lah... he..he... Dah lah demam... Sib baik ok jer..Anyway... Thanks to my teacher... Ho..Ho...

To my beloved Father... Happy birthday... Maaf Anne tak dapat balik sambut birthday ayah...

Hu..hu... hari nie pun demam lagi.... hu..hu... Bila nak elok nie.....

Ps: Bila nak gi test motor nie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)